duminică, 23 septembrie 2012

SAMSUNG GALAXY S III sau DACA AS FI UN GADGET CE AS FI



Zilele trecute navigam pe site-ul evoMag.ro in cautarea unui nou telefon pentru ca cel vechi nu prea mai face fata. Si cautand eu pe acolo, cred ca am gasit telefonul ce se potriveste exact cu personalitatea mea.
Este vorba despre Samsung Galaxy S 3, telefonul care nu doar ca este pe stilul meu, dar uneori ma si completeaza.
Acum voi incerca sa va arat unde m-i se potriveste si unde ma completeaza.


Fie ca navighez pe net sau ma joc, prefer ca display-ul sa fie cat mai mare, de aceea acest telefon este perfect compatibil cu mine deoarece ecranul de 4.8 inch este mai mult decat suficient, astfel voi putea fi la curent cu tot ce se intampla in lumea virtuala.


Am ajuns sa citesc cele mai noi stiri de pe telefon pentru ca uneori este mai comod asa, dar mereu am avut o mica problema deoarece nu apucam sa termin de citit un articol ca display-ul telefonului se oprea, dar cu Smart Stay totul se schimba deoarece datorita acestei functii, GALAXY S III recunoaste în mod automat când ma uit la telefon, indiferent daca este pentru a citi o carte electronica sau pentru a naviga pe web. Camera din fata se uita direct în ochii mei si mentine un afisaj luminos.





De fiecare data cand suna alarma la telefon trebuie sa ma intind dupa telefon, pentru a opri sau amana alarma cu cateva minute, dar acum, cu ajutorul S Voice as putea sa ii spun telefonului sa opreasca alarma pentru cateva minute pentru a dormi mai mult. Dar cu S Voice as putea si sa raspund la telefon, sa pornesc muzica sau pur si simplu sa ii pun o intrebare la care telefonul sa imi va raspunde. Tare, nu?


Cand primesc un SMS cu textul "Contacteaza-ma", de la prieteni, cu ajutorul functiei Direct Call nu va mai trebui sa ii caut in agenda, ci, pur si simplu voi duce telefonul la ureche si acestia vor fi apelati automat de catre telefon. Si aceasta functie mi se pare geniala deoarece uneori dureaza ceva timp pana cand gasesc un numar in agenda.



Samsung Galaxy S3 mai are si alte functii precum Social tag, S Beam, AllShare Play, AllShare Cast, Buddy photo share, Pop up , Best photo, despre toate acestea si depre altele inclusiv pret si accesorii puteti afla chiar de pe site-ul celor de la evoMag.ro.

Eu sunt Cristian, am relizat acest filmulet pentru campania evoMag si BlogalInitiative, sper ca v-a placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu