luni, 6 octombrie 2014

iPhone 6 e aici!


Cand spun ca "e aici" ma refer la faptul ca, cel mai nou telefon al celor de la Apple, iPhone 6, a ajuns in Romania odata cu lansarea sa pe plan mondial, acest lucru fiind posibil datorita promtitudinii celor de la QuickMobile. Prin aceasta lansare se reuseste in sfarsit ca un produs atat de cunoscut pe plan international sa fie disponibil in tara noastra inca de la lansare, nefiind nevoiti sa asteptam ca in alte cazuri chiar si cateva luni.

Ce a reusit QuickMobile sa faca in acest caz imi da sperante ca si pe viitor vor reusi sa aduca cele mai noi terminale in premiera in Romania, ceea ce inseamna foarte mult deoarece pe o piata atat de vasta precum cea din tara noastra rapiditatea cu care produsele sunt importate poate face diferenta.

Daca v-am facut sa va doriti noul iPhone, va propun sa participati la concursul lui "China" in care puteti castiga un iPhone 6 prin tragere la sorti. Daca doriti sa participati, click aici. ( http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/ )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu