luni, 11 februarie 2013

Cora.ro si Revolutia Americana



Este anul 1763 iar Conor, un bastinas al continentului american se pregateste de revolutia ce avea sa urmeze.
Si cum era inca la o varsta frageda, la care viata abia incepe, el se duce la cei mai mari vraci ai celor mai apropiate triburi.
(Conor)

Ajuns in Tribul de Nord acesta afla ca pentru a fi pregatit de ceea ce urmeaza trebuie sa aiba tot timpul pe cineva alaturi, pe cineva care sa il ajute la greu si cu care sa impartaseasca totul.
Vraciul Tribului de Sud ii spune acestuia ca trebuie sa fie sigur ca are tot timpul la el o serie de unelte ce il vor ajuta in lupta cu dusmanul.
(Cei trei vraci)

Ajuns inapoi in tribul sau, Conor este primit de catre vraciul propriului trib.
  -Citeste de aici! ii spune acesta inmanandu-i o tableta. De aici poti sa faci rost de tot ce ti-au spus ceilati vraci.
  -Ce e aceata? intraba nedumerit.
  -Pai, e noua "fata" a site-ului Cora.ro.
  -Da. Si?
  -Cum sa-ti zic?... Acum are o componenta sociala mult mai dezvoltata, diferite widget-uri ca si cel pentru vreme sau curs valutar, plus o interfata in flash ultra-moderna. Ce sa mai tura-vura, Cora.ro este unul dintre cele mai bune site-uri ale unui hypermarket.

Conor este confuz si nu mai intelege nimic. Deodata aude au sunet foarte ciudat, dar incearca sa il ignore. Sunetul persista... Era ceasul... iar Conor era defapt Mihai care trebuia sa se trezeazca si sa mearga la munca... revolutia trebuia sa mai astepte... macar pana in urmatoarea noapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu