sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Ultra-Touch-Book-ul ASUS S400

Odata cu inceputul "razboiului" in competitia BLOGWARS 3 Am aflat de noua serie VivoBook de la ASUS care include ultrabook-urile S200 si S400. O sa spuneti "Da, si ce-i cu asta? Alta serie de ultrabook-uri, mai sunt si altele pe piata."
Da, mai sunt si altele doar ca acestea au o caracteristica in plus fata majoritatea celor existente la ora actuala pe piata, touchscreen-ul.
Dupa parerea mea, implementarea unui ecran de tip touchscreen pe laptop este una foarte buna deoarece acesta ajuta foarte mult atunci cand nu ai un mouse la dispozitie si touchpad-ul mai mult iti da batai de cap decat sa ajute. Eu as folosi aceasta caracteristica, in primul rand pentru functia copy-paste unde ofera un atuu fata de clasicul touchpad. Dar il vad util si in domeniul jocurilor PC precum Angry Birds sau Fruit Ninja,  unde touch-ul este mult mai precis chiar si decat mouse-ul.

Daca va doriti un asemene ultrabook trebuie sa stiti ca "tableta uriasa cu tastatura incorporata" pe nume ASUS VivoBook S400 dispune de un ecran capacitiv multitouch de tip LED de 14 inch, procesor Intel Core i7 tactat la 1900 MHz, memorie ram DDR3 4GB, HDD Sata 500GB, wireless, bluetooth, dar mai multe puteti afla chiar de pe site-ul producatorului.

Un comentariu: